"Loading..."

SİNGER A.Ş NİDAKULE KUZEY BLOK ATAŞEHİR

SİNGER A.Ş NİDAKULE KUZEY BLOKTA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJEMİZİ GÖRMEK VE DETAYLARINI İNCELEMEK İÇİN, MODOKO MOBİLYACILAR SİTESİ 3. CADDE SHOWROOM MAGAZAMIZA BEKLERİZ.

SİNGER A.Ş NİDAKULE KUZEY BLOK ATAŞEHİR

Singer A.Ş Nida kule projemiz uzun ve titizlikle başlanan projemiz 65 gün sonunda tamamlanmış ve müşterimiz singer a.ş teslim edilmiştir.

Projemizde 650m2 iki katlı ofis yaşam alanları ve, Ofis yönetim odaları, personel workstation çalışma grupları, ofis bölme sistemleri, Ofis mobilyaları,  ve Ofis çalışma koltukları, Ofis kanepe grupları, Alçıpan bölme duvar, Ses izolasyon uygulamaları, Isıtma ve sogutma vrf sistemve kumanda modüller, ithal karo halı uygulaması, Otomatik sensörlü kapı girişleri, giriş kart sistemi, sörver odası ve sörver yangına dayanıklı izolasyonlu kapı ve static sörver zenin kaplaması, Singer a.ş için özel tasarlan iki kat arası hayalet merdiven uygulamamız da çok begenildi. Özel tasarlanan mutfak, ve mutfak epikmanları da projemize ayrı bi kaliteli sosyal bir alan oluşturdu. Tüm ofislerde 4000k linear,  aydınlatma armatürleri kullanıldı.yangın ihbar sistemi, sörwer odaları, yangın split vanaları, elektrik alt ve üst yapıların tamamı  bu projede uygulanmıştır.

Projemizde çİzilen, elektrik planları, mekanik planları, vrf ısıtma ve sogutma planları ve mobİlya dekorasyon planları abba mobilya ofis proje mimarları tarafından çizilmiş, hesaplanmış ve uygulanmıştır.

Singer A.Ş Yöneticileri ile yeni ofislerinde yapılan bir kutlama ile projemiz teslim edilmiştir. Singer ailesine hayırlı olmasını diliyoruz.

Modoko, ofis Mobilyacıları,  sitesi 3. cadde showroom magazamıza projeleriniz, görüşmek için bekliyoruz. 

http://www.abbamobilya.com.tr/tr/projeler/projeler

NOT: Projemizin inşaat aşamalarını  görmek için aşagıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

https://abbamobilya.com.tr/tr/projeler/detay/abba-insaat-proje-dekorasyon-singer-a.s-nida-kule-kuzey-blok-insaat-ve-dekorasyon-projemiz


Gösterim Sayısı : 713